DURSUN BULUT
  10-06-2023 00:36:00

CHP ÖRGÜTLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPMALI!

Hala bir sessizlik. Sanki, galip gelen CHP. Üyelerin kafaları karışık. Yönetenler sadece yönetimlerinin devamı ile meşgul. Yönetme talepleri olanlar ise şefaf bir şekilde düşündüklerini ifade edemiyorlar.
Eğer, örgütlerimizin değerlendirme platformları calıştırılsa, kurullar işletilse, bu iki anlayışta üyelerimizle biraraya gelecek ve her şey daha netleşecek.
CHP süratle yanlışlarından arınmalıdır. Mevcut yönetimlerin hepsi yenilgiden sorumludur. Partimiz, eksikliklerini konuşamaya, konuşamaya sadece kongreler ve kurultay düşünen parti haline getirildi. Bu kez de sadece kongreler ve kurultay konuşuluyor. Kongreler mutlaka yapılmalı. Hatta kongreler ve kurultay en geç Ekim sonu veya Kasım başı bitirilmeli. Ancak müzakere platformları kapatılmadan, şu anki tüzük ile değil, yeni ve demokratik hale getirilen bir tüzük ile kongre süreçlerine başlanmalı. Yetmez bir an önce esnaf, halk, STK'lar, Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen partiler ziyaret edilerek seçimlere ilişkin görüşleri öğrenilmeli, 2024 seçim çalışmaları planlanmalıdır.
Proğramımız 15 yıldır konuşulmuyor. Konuşulmaya başlanmalı ve uzun vadede yeni bir proğramın çalışmaları başlatılmalı.
  Bu yazı 1372 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI