DURSUN BULUT
  23-05-2023 22:55:00

SOSYAL MEDYADAKİ ATATÜRKÇÜLER SOSYALİSTLER SOLCULAR ÇOK ÖFKELİ!

SOSYAL MEDYADAKİ ATATÜRKÇÜLER SOSYALİSTLER SOLCULAR ÇOK ÖFKELİ!
Sinan Oğan 28 Mayıs seçimlerine ilişkin Sn.Erdoğan'ı destekleme kararı alınca yarım saat gelişmeleri izledim, dehşete kapıldım. Beklentiler o kadar yüksek ki, Sn.Oğan'ı yakalasalar tükürükten boğacaklar. Daha fazla dayanamadım, sosyal medyadan uzaklaştım.
28 Mayıs'tan sonra tüm bunları konuşacağız. Bir iki noktayı vurgulamak istiyorum:
Demokrasi mücadelesi demokrat insanlarla verilir. Biz demokrat olmayan insanlara misyon biçtik. Adam diyor ki, benim temel savunularım özgürlükler, demokrasi, hukukun üstünlüğü değil. Biz diyoruz ki, gel bizimle ol. Fikir uymuyor, kumaş uymuyor illa gel elbise giy.
Şimdi Sn.Özdağ, bizi destekleme kararı alırsa bu kez ismi geçen şahsı yere göğe sığdıramayacakmıyız? Tarafsız veya karşı olursa öfkeye devam mı?
Gelin hiç değilse son 6 gün için kendimiz olalım. Biz ilkeleri, değerleri olması gereken bir partiyiz. Kamuoyuna diyelim, "bizim şu an yeni bir partiyi ittifaka katma durumumuz yok. Her konuyu herkesle konuşuruz, müzakere yaparız. Destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Destek vermeyen herkesin kararına sayı duyarız".
Gelin, şu son 6 günde "ırkçı, şöven yaklaşımları önerenlerden uzaklaşarak, demokrasiyi, özgürlükleri çoğaltacağız, hukukun üstünlüğünü, eşitliği sağlayıp, yoksulun hakkını teslim edip, işsizliği, yolsuzlukları tarihe gömeceğiz" diyelim.
  Bu yazı 697 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI