DURSUN BULUT
  23-05-2023 22:57:00

MONTAJ SAHTECİLİK SUÇTUR!

MONTAJ SAHTECİLİK SUÇTUR!
AKP tüm mitinglerinde sahte ve ve montaj görüntülerle video filmler hazırlayarak mitinglerde Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu terör örgütleriyle ortak çalıştığı algısını yaratarak CHP ye iftira atarak suç işlemiştir.
Yasalarımız çok açık basın yayın yoluyla olmayan birşeyi olmuş gibi göstermek suçtur. Başta genel başkanları Sn.Erdoğan olmak üzere tüm AKP'liler suç işlemiştir.
Bugün CHP İstanbul İl başkanlığımızla AKP il binasının olduğu bölgeye siyah çelenk koyarak bu sahteciliği pretosto ettik. Binlerce polise rağmen. Aslında bu eylem geç kalmış bir eylemdir. Ayrıca biz helalleşmeden daha çok AKP nin yaptıklarına karşı meydan okuyan ve kanun önünde hesap soran bir anlayışı halka ifade etmeliyiz. Mitinglerde bu yalan dolu görüntüler gösterildiğinin ilk günü bu anlamlı protestoyu yapmalıydık.
Eylemin duyurusu geldiğinde ağır enfeksiyon nedeniyle evdeydim. Duyar duymaz Sütlüce'ye gittim. Bu anlamlı eyleme destek vermek benim hayat felsefemdir. Biz dik duracağız. Yalana, sahteciliğe karşı hep tepki vereceğiz. Çünkü: 10 binlerle bu tepkileri verecek bir örgütüz. Yeterki doğru zamanda, doğru yerde ve de doğru insanlarla buluşmayı bilelim.
Eğrilikten, sahtecilikten medet bekleyen AKP, doğruların karşısında duramayacaktır. Ayrıca bu halk hep baskıya, sahteciliğe, hırsızlığa karşı kahramanlar çıkartmıştır. Gün; Şeh Bedrettinlerin, Köroğluların, Dadaloğluların, Pir Sultanların, Demirci Kawaların yolunda haksızlıklara karşı çıkma günüdür! Gün demokrasiyi yeniden kurma günüdür.
  Bu yazı 1057 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI