DURSUN BULUT
  23-05-2023 22:56:00

YETER ARTIK YAPTIĞINIZ İFTİRADIR İFTİRA!

YETER ARTIK YAPTIĞINIZ İFTİRADIR İFTİRA!
Son iki haftadır AKP mitinglerinde sahte, videolar servis edilerek İzletildi. Videoların aslı astarı yok. Tıpkı, başörtülü bacımızın üzerine tükürdüler, işediler iftira videosu gibi. Tam 10 yıl önce söylenmişti ve devamla "yakında emniyet kamuoyuna izletecek" denilmişti. O günden bugüne video yok ortada.
Bugünlerde ise arkada PKK'nın yöneticileri, önde Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor. Verilmek istense "bakın; terör örgütü liderleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyor" algısını yaratmak. Dünde Sn.Erdoğan TRT'de "montaj montaj ama böyle, ama şöyle bir video yapılmış" dedi.
Yazıktır, günahtır bu ülkeye. Bu çok tehlikeli söylemdir. Gerçeği çarpıtarak kimse abat olamaz. Hele hele devletin başındakiler bu tehlikeli oyunlara başvuruyorsa bu ülkeye ihanetle eş değerdir. Kemal Kılıçdaroğlu gerçek bir ülkeseverdir. Skandallarınızla, manipülasyonlarınızla 85 milyonu uçurumun başına getirdiniz. Yaptığınız bumerang gibidir. Bilinki, döner komploları kuranları vurur. Ancak bu süre zarfinda ülke zarar görür. Gençler, Kadınlar haydi sandık başına;
Türkiye için #KararVer!
  Bu yazı 740 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI