“ÖZELLİKLE İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER AKTAŞ SESİMİZİ DUYMUYOR. BU DEVLETTEN ALACAĞIMIZ VAR”

Sultangazi’de maganda kurşunu ile 2015 Yılında yaralanan, 2 yıl 11 gün yaşama tutunabilen lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı.
 Tarih: 13-08-2023 22:58:32   Güncelleme: 13-08-2023 23:03:32
“ÖZELLİKLE İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER AKTAŞ SESİMİZİ DUYMUYOR. BU DEVLETTEN ALACAĞIMIZ VAR”

Sultangazi’de maganda kurşunu ile 2015 Yılında yaralanan, 2 yıl 11 gün yaşama tutunabilen lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı.Ahmet Emre Çavuş Vefatının 6. yıl dönümünde Sultangazi İlçesinde Gazi mahallesi Mezarlığında kabri başında dualar ile anıldı. 

detail-photo-fancybox-0

Gazeteci Bülent Çavuş, 2015’de maganda kurşunu ile vurulan 2017’de yitirdiği oğlu Ahmet Emre Çavuş'un ölümüyle ilgili Mezarı Başında adalet çağrısı yaptı. "Ciğer başka bir şey. Bizim bayramımız, seyranımız her önemli günde ilk durağımız burası. Güzel bir gelecek hayali ile ve mutlu bir şekilde yaşarken, kimden ve nerden geldiği belli olmayan yorgun değil KATİL bir mermi sebebiyle yaşamı elinden alınan Oğlum Ahmet Emre'nn vefatının 6. yıldönümü. Düğünde, bayramda, asker uğurlamasında sevinçlerini silahlara sarılıp göstermeye çalışanlar, hala zaman varken, henüz kimsenin canını yakmamış, bir yuvayı dağıtmamışken lütfen bize kulak verin. Kimseye denk gelmez diye, havaya dik şekilde yapılan atıştan yükselen mermi çekirdeği 1500 metreye kadar ulaşabilir ve bu yüksekliğe ulaşmış çekirdek yere 160 km hızla düşer. Hiç Bir Mermi Havada Durmaz ve hızla düşen mermi çekirdeği yorgun değil KATİL mermidir ve yeryüzünde zarar veremeyeceği bir canlı yoktur. Evladın üstüne hiçbir şey konulmaz. Evladın üstüne anne baba bile konulmuyor.Ona Bunu Yapan veya Yapanlar İse 8 Yıldır Bulunamadı Nasıl Bir Ülke Olduk Adalet Arıyoruz ama Bu Ülkenin Başı Herkesin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan , İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ,İstanbul Valisi Davut Gül ve Özelikle  İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş Sesimizi Duymuyor Biz Çavuş Ailesi Bu Devletenden Alacağımız var .Bizi Evladımız için her gün Adalet Arıyoruz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta olmak üzere devlet görevlilerine bu işin üstüne gidilmesi istyoruz Artık Yeter Ahmet Emre Toprak Altında Rahat Uyusun Adalet 8 yıldır yerine gelmedi.'' dedi

detail-photo-fancybox-1

Ahmet Emre Çavuş, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi’nde 2 Ağustos 2015 akşamı, arkadaşlarıyla yolda yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla boynundan yaralandı.Omuriliğinin zedelenerek, vücudunun yüzde 99’unun felç kalmasına neden olan olay gerçekleştiğinde, henüz 17 yaşındaydı... Tabancadan çıkan kurşunla vurulmasının ardından ilk 7 ayı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde olmak üzere 2 yıl tedavi gören Çavuş, 13 Ağustos 2017’de de vefat etti.

Ahmet Emre Çavuş'un Annesi Zeynep Çavuş da duygusal bir paylaşımda bulundu.

Zeynep Çavuş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aynada gülüşün kalmış,
Cebimde hayallerin.
Aklımda gidişin kalmış,
Ellerimde ellerin..
Hâlâ soğumamış düşlerim,
Burnumda  kokun kalmış.
Kulağımda sesin kalmış,
Dudağımda adın,
Seslendikçe ses vermez,saatlerde,
Kursağımda hevesin kalmış,
Sağır bakışlarım ararken seni
Solumda acın kalmış,
Omuzumda başın kalmış,
Kolumda sıcaklığın,
Kalbimin hizasından
Bitmeyen sızın kalmış.
Giderken ki bakışın anımsatır,
Tokat gibi gerçeği,
Yüzümde izin kalmış,
Gözümde yaşın,
Yüreğimde hiç sönmeyen yangının kalmış.
Bu kalp seni unutur mu
Delikanlım 
13.08.2017/13.08.2023
Sensiz kaç yıl geçerse geçsin,
Elbet bir gün buluşacağız
" CENNET KUŞU "

AHMET EMRE ÇAVUŞ KİMDİR?

Aslen Sivas Zara'lı Olan 26 Mayıs 1998 İstanbul Sultangazi 75. Yıl Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı. Lise eğitimini GOP Sağlık Meslek Lisesinde başladı.

11. Sınıf öğrencisiyken 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan Ahmet Emre Çavuş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü.Bu zor tedaviyi başarıyla geçen genç daha sonra Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi Merkezinde 1 Yıl 5 Ay fizik tedavi gördü.Ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören Ahmet Emre 21 Haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2 büyük ameliyat geçirdi.Ameliyatlar başarılı geçti. 13 Ağustos 2017 gece aniden fenalaşan Ahmet Emre sabah 06:20 vefat etti. Ahmet Emre’yi Vuran Zanlı Beş Yıldır Yakalanmadı Babası Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Annesi Zeynep Çavuş Oğullarını Vefatından Sonra 8 Yıldır Hukuk mücadelesi veriyorlar Ahmet Emre 2 yıl 11 gün yaşamak için büyük mücadele verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI