CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun trafik kazası geçirdi

Beşiktaş'ta zincirleme kaza: 8 kişi yaralandı.Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun ve 6 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
 Tarih: 28-04-2024 15:10:48
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun trafik kazası geçirdi

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun ve 8 kişi yaralandı.


Beşiktaş'ta 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun ve 8 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Büyükdere Caddesi'nde, Zincirlikuyu istikametinde seyir halinde olan hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerleri aşıp karşı şeride geçti.


Araç, Levent istikametinde ilerleyen 6 araca çarparak durabildi.


İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan 2 kişiyi kurtardı.


Kurtarılan 2 kişi ile kazada hafif yaralandığı belirlenen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Veli Coşkun ve 6 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.Kaza nedeniyle Levent istikametinde oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından normale döndü.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI