MAYSA women Kadın Giyim Mağazası'ndan Görkemli Açılış!

Sultangazi'nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Cadde ADL Park AVM Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bayan giyim alanında hizmet vermeye başlayan MAYSA women , görkemli bir açılış töreni ile kapılarını misafirlerine açtı.
 Tarih: 11-03-2024 18:01:11
MAYSA women Kadın Giyim Mağazası'ndan Görkemli Açılış!

Sultangazi'nin ilk ve tek alışveriş merkezi  olan Cadde ADL Park AVM Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bayan giyim alanında hizmet vermeye başlayan MAYSA women , görkemli bir açılış töreni ile kapılarını misafirlerine açtı.

 

MAYSA women bayan giyim mağazası,ADL Park AVM Eski Edirne Asfaltı  Caddesi’nde bayan giyim üzerine, Sultangazi halkına hizmet vermeye başladı. ADL Park AVM  girişine asılan balonlar, rengarenk bayan giyim ürünleri, çanta ve aksesuarlar ile dolu raflarla misafirlerden yoğun ilgi gördü.


Düzenlenen açılış töreninde kurdeleyi mağaza sahipleri ile birlikte; Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun,ADL GYO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Güngör , AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı ve SUMDER Başkanı Azmi Göktaş,AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı ve Narin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Narin,AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Gönültaş kesti .Açılış çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

Etiketler
  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI