Sultangazili Miniklere “Hoş geldin Bebek”

Sultangazi Belediyesi, annelerin gönüllerine dokunana program Hoş Geldin Bebek ile 300 miniği ve annesini daha ağırladı. Annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, bebeklerle de yakından ilgilendi.
 Tarih: 10-05-2024 19:27:57
Sultangazili Miniklere “Hoş geldin Bebek”

Sultangazi Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” programıyla gönüllere dokunmaya devam ediyor. Anneler Günü öncesinde 300 bebek ve annesi Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen özel programda bir araya geldi. Programa Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve eşi Tuba Dursun ile 300 anne ve bebeği katıldı. Anne ve bebeklerle yakından ilgilenen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Hayat yolculuğunuzda yanınızdayız”

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “Öncelikle annelerimizin Anneler Gününü kutlamış olalım. Ailemizin temel taşı olan kadınlarımız ailelerine sahip çıkarsa, fedakarlığını ve şefkatini esirgemezse güçlü bir aile oluşur. Bu da güçlü bir toplum demektir. Bebeklerimizin hayatlarının ilk aşamasında güzel bir anısı olsun diye bu anlamlı programı 5 yıldır Tuba Hanım ve ekibi başta olmak üzere Sultangazi Belediyesi olarak başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Çocuklarımızın hayatına Hoş Geldin Bebek ile dokunmaya başlıyor, üniversiteye gidince dahi onlara desteğimizi sürdürüyoruz. Eğitimli, donanımlı nesiller yetiştirirsek bizler Sultangazi’ye en güzel şekilde hizmet etmiş oluruz” dedi.

Eğitimin Her Kademesinde Gençlerimizin Yanındayız

Belediye olarak eğitimin her kademesinde gençlerin yanında olduklarını belirten Sultangazi  Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Birinci sınıfa başlayan çocuklarımızın çanta ve kırtasiye malzemesi gibi ilkokul ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Bunu gelenek haline getirerek inşallah bu yıl da aynı destekte bulunacağız. Kaşif Çocuk ve Bilim Merkezimizde çocuklarımızın ücretsiz bir eğitimle bilimle iç içe olmasını sağlıyoruz. Eğitime Destek Akademimiz SEDA ile gençlerimizi ücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayarak ailelerimizi büyük bir yükten kurtarıyoruz. Bu yıl 3.700 çocuğumuza eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu çok ciddi bir rakam. Üniversiteli gençlerimizin okulları bitene kadar ulaşım masraflarını biz karşılıyoruz. 4.000’e  yakın üniversite öğrencilerimizin ulaşım masrafları bize ait... Şehrimizde çok güzel işler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz diye konuştu.

 

Minikler Gönüllerince Eğlendi

 

Minikler için rengarenk süslenen salonda, 2 yaş üzerindeki çocuklar animatörler ve palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Birlikte oynayan çocukların keyifli oyunlarına zaman zaman  anneler de eşlik etti.

 

Annelere Hediye Çanta

 

“Hoş geldin Bebek” programına katılan annelere bebekleri için özel çantalar hediyeler de verildi. İçerisinde kışlık bebek kıyafeti, çorap, şampuan, ıslak mendil, tırnak makası, ateş ölçer, çıngırak, biberon ve oyuncağın da bulunduğu bebek çantaları, annelere kolaylık sağlıyor. Programa katılan çocuklara oyuncak da hediye ediliyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI