AFİL Bomonti'da Alaturka Akustik Geceler Başlıyor!

AFİL Bomonti'da Alaturka Akustik Geceler Başlıyor!
 Tarih: 05-11-2023 18:00:00
AFİL Bomonti'da Alaturka Akustik Geceler Başlıyor!

Her birimizin içinde, kent yaşamının hızına kapılmışken özlediğimiz, sakinleştiren, huzurlu anlar vardır. Hafızalarınızda yer etmiş eski şarkıları dinlerken, bir yandan da yeni melodilere kulak verirken hissettiğiniz o huzur... Peki, bu duyguları yeniden yaşamaya ne dersiniz?

İstanbul'un kalbinde, muhteşem bir atmosferde, modern Anadolu mutfağının lezzetleriyle birleşen Alaturka Akustik Geceler, siz değerli misafirlerini bekliyor. Her Çarşamba, AFİL Bomonti'de gerçekleşecek bu özel etkinlikte "Biraz Mikrofon Sizde, Biraz Bizde" mottosuyla sahneye çıkarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.

Bazen şarkı söylemek, sadece bir eğlence değil, ruhunuza dokunarak duygularınızı özgür bırakmanın en güzel yoludur. İşte bu özgürlüğü, AFİL'in sıcacık atmosferinde, eşsiz Anadolu lezzetleri eşliğinde yaşayabilirsiniz.

Rezervasyonunuzu hemen yaparak, unutulmaz bir geceye davetlisiniz. AFİL, sadece bir mekan değil, bir deneyim. Ve bu deneyimi yaşamak, şehrin karmaşasından uzaklaşarak, ruhunuza dokunacak melodilerle dolu bir gece geçirmek sizin elinizde.

Duygusal bir yolculuğa çıkmak, müziğin eşsiz dünyasında kaybolmak ve kendi melodinizi yaratmak için AFİL Bomonti'deki Alaturka Akustik Gecelere katılın. İstanbul'da aradığınız huzur ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz bu özel geceye davetlisiniz.

İletişim:

AFİL Modern Anadolu Cuisine

Telefon: 0533 075 92 32

Adres: Merkez, Feriköy Fırın Sk Elysium Rezidans Blok 35/8, 34384 Şişli/İstanbul

Web: afilrestaurant.com

 E-posta: afilbomonti@gmail.com

 Instagram: @afilbomonti

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kültür-Sanat haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI