Ahmet Salmış'tan Gazeteci İbrahim Halil Uçar İçin Taziye Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Salmış'tan Gazeteci İbrahim Halil Uçar İçin Taziye Mesajı
 Tarih: 26-07-2026 20:00:00
Ahmet Salmış'tan Gazeteci İbrahim Halil Uçar İçin Taziye Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Salmış, Sultangazi'nin sevilen gazetecilerinden İbrahim Halil Uçar (Oscar Melih)'in vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

"Mekânı Cennet Olsun"

Ahmet Salmış, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sultangazi ilçemizin sevilen gazetecilerinden, kıymetli ağabeyimiz İbrahim Halil Uçar'ın (Oscar Melih) vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm basın camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Taziye Mesajları Sürüyor

İbrahim Halil Uçar'ın vefatının ardından siyaset, yerel yönetimler, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve basın camiasından çok sayıda isim taziye mesajları yayımlamayı sürdürüyor.

Gazetecilik mesleğine uzun yıllar emek veren ve meslek hayatı boyunca çalışkanlığı, dürüstlüğü ve güçlü insan ilişkileriyle takdir toplayan İbrahim Halil Uçar, sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI