Festival boyunca ortaya koydukları çalışmalarla Gaziosmanpaşa’ya estetik ve kültürel katkı sunan genç sanatçılar, etkinlik alanında vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Program kapsamında gençlerin sanatsal faaliyetlerini destekleyen projelerin önemine dikkat çekildi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, gençlerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri alanları artırmaya devam edeceklerini belirterek, sanata ve genç yeteneklere destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Karadeniz açıklamasında, “Festival boyunca duvarlara renk katan genç arkadaşlarımızla bu kez aynı masada buluştuk. Gaziosmanpaşa’da gençlerin kendini özgürce ortaya koyduğu bu ortamı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Emekleri ve güzel çalışmaları için tüm sanatçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen buluşmanın, gençlerin sosyal ve kültürel projelere katılımını teşvik ederek ilçedeki sanat faaliyetlerine katkı sağlaması hedefleniyor.