Cem Yalçın ile her Pazar unutulmaz bir akşama davetlisiniz.

AFİL'de Her Pazar Geleneksel Rakı Keyfi ve Canlı Müzik Bir Arada!
 Tarih: 02-11-2023 14:34:01
Cem Yalçın ile her Pazar unutulmaz bir akşama davetlisiniz.

AFİL'de Her Pazar Geleneksel Rakı Keyfi ve Canlı Müzik Bir Arada!

Bir haftanın tüm yorgunluğu, stresi omuzlarınızda mı? Kendinizi bir anlığına da olsa şehrin karmaşasından uzaklaşmış, huzurlu bir atmosferde, canlı müzik eşliğinde rahatlamış hissetmek ister misiniz?

İşte bu özel anlarda yanınızda olmaktan mutluluk duyan AFİL, siz değerli misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Modern Anadolu mutfağının en otantik lezzetleriyle tanışmak için AFİL Bomonti’nin kapıları her zaman sizin için açık.

AFİL, Modern Anadolu mutfağının zengin lezzetleriyle ve birbirinden özel kokteylleriyle tanındı. Şimdi ise, her Pazar özel bir deneyim sunuyor: Canlı müziğin ritmine kendinizi bırakırken, geleneksel rakı keyfini AFİL Bomonti kalitesiyle yaşayacaksınız!

Pazar günleriniz artık çok daha özel. AFİL Bomonti’de, Türk müziğinin sevilen sesi Cem Yalçın ile her Pazar unutulmaz bir akşama davetlisiniz. Canlı müzik eşliğinde AFİL’in benzersiz mezelerini tadarken, kendinizi başka bir dünyada hissedeceksiniz.

Bırakın haftanın tüm stresi geride kalsın. Canlı müziğin eşlik ettiği bu eşsiz atmosferde, dostlarınızla birlikte keyifli saatler geçireceğinizden eminiz. AFİL'de sadece bir akşam yemeği değil, bir deneyim yaşayacaksınız.

Unutulmaz anılar biriktirmek, ruhunuza dokunacak melodiler eşliğinde Anadolu'nun zengin mutfağını keşfetmek için AFİL Bomonti'de buluşalım!

Bu özel deneyimi kaçırmamak için yerinizi hemen ayırtın!

İletişim:

AFİL Modern Anadolu Cuisine

Telefon: 0533 075 92 32

Adres: Merkez, Feriköy Fırın Sk Elysium Rezidans Blok 35/8, 34384 Şişli/İstanbul

Web: afilrestaurant.com

 E-posta: afilbomonti@gmail.com

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kültür-Sanat haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI