CHP Beyoğlu'ndan Muharrem Ayı Lokma Programlarına Katılım

CHP Beyoğlu'ndan Muharrem Ayı Lokma Programlarına Katılım
 Tarih: 28-06-2026 23:26:21
CHP Beyoğlu'ndan Muharrem Ayı Lokma Programlarına Katılım

CHP Beyoğlu Esnaf ve İş İnsanları Başkan Yardımcısı Cihan Yerdelen, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen Hak lokması programlarına, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney adına katıldı.

Programlarda, Beyoğlu Belediye Başkan Vekili Sefer Karaahmetoğlu, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Cenk B. Haşhaş, İnan Güney'in eşi Ayşen Güney ile çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Cihan Yerdelen, paylaşmanın, dayanışmanın ve birlik ruhunun ön plana çıktığı buluşmalarda, Muharrem oruçlarının ve edilen duaların Hak katında kabul olmasını temenni ettiklerini belirtti.

Yerdelen açıklamasında, "Paylaşılan lokmaların, edilen duaların ve tutulan Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birine tanıklık ettiğimiz bu anlamlı organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Muharrem ayı kapsamında gerçekleştirilen lokma programları şu adreslerde düzenlendi:

  • Okmeydanı Cemevi
  • Gazi Cemevi
  • Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi

Muharrem Ayında Birlik ve Dayanışma Mesajı

CHP Beyoğlu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programlarda, birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma vurgusu öne çıkarken, vatandaşlarla bir araya gelinerek Muharrem ayının manevi atmosferi paylaşıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI