ÇİĞDER Başkanı Mehmet Demirhan,projelerini Akit TV'de anlatacak!

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Mehmet Demirhan,projelerini Akit TV'de anlatacak!
 Tarih: 12-06-2024 17:49:22
ÇİĞDER Başkanı Mehmet Demirhan,projelerini Akit TV'de anlatacak!

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Mehmet Demirhan ,Perşembe Günü saat 18:00'de Akit TV'ye konuk olacak.

Ahmet Özdermir'in moderatörlüğündeki İş Ve Ekonomi Programı'na konuk olacak İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Mehmet Demirhan Sektörünün Geldiği Nokta masaya yatırılacak.


Mevzubahis Çiğköfte Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Mehmet Demirhan,sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "“DUYURU” ÇİĞDER Başkanı Mehmet Demirhan Akit TV’de İş ve Ekonomi Proğramına Konuk Oluyor Çiğköfte sektörü ile ilgili tüm detaylar Konuşulacaktır . Merak ettiklerinizi öğrenmek için sizleri Ekran başına bekliyoruz İyi seyirler. #çiğköfte #ekonomi #iş #fikirleri #sağlıklıçiğköfte ##lezzet #kalite #güvenliçiğköfte #doğalçiğköfte #organik #faydalı #çiğköfteninfaydaları ''dedi 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI