Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Cihan Yerdelen’den Tutuklu Başkan İnan Güney’e Tam Destek: “Bize Emanet”

Beyoğlu’nda halkın oylarıyla seçilen Belediye Başkanı İnan Güney, göreve geldikten henüz bir yıl geçmeden tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Karara tepki gösteren CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı yöneticisi Cihan Yerdelen, sürecin siyasi bir baskı olduğunu savundu.
 Tarih: 22-01-2026 18:03:35   Güncelleme: 22-01-2026 18:07:35
Cihan Yerdelen’den Tutuklu Başkan İnan Güney’e Tam Destek: “Bize Emanet”

Beyoğlu’nda Dayanışma Sürüyor

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı Esnaflar ve İş İnsanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihan Yerdelen, tutuklu bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’e desteğini aralıksız sürdürüyor.

Seçim sürecinde gece gündüz demeden sokak sokak çalışarak İnan Güney’in belediye başkanı seçilmesinde önemli rol oynayan Yerdelen, Güney’in tutuklanmasının ardından da mücadelesine devam ediyor.

“Halka Yapılan Bu Zulmü Anlatmak Görevimiz”

Göreve geldikten sonra henüz bir yıl dolmadan tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Başkan Güney için ilçede farkındalık çalışmaları yapan Cihan Yerdelen, pazarlarda vatandaşlara broşürler dağıtarak yaşanan süreci anlatıyor.

Yerdelen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İnan Güney tahliye olana ve görevine dönene kadar, halka yapılan bu zulmü anlatmak bizim görevimizdir. Her zaman, her koşulda başkanımızın yanındayız.”

“Bize Emanet” Belgeseline Yoğun İlgi

Tutuklu Başkan İnan Güney için hazırlanan “Bize Emanet” adlı belgeselin ilk gösterimi Beyoğlu Sineması’nda gerçekleştirildi. Programa Cihan Yerdelen ve eşi de katılarak Güney ailesine destek verdi.

Gösterimde duygusal anlar yaşanırken, belgeselde Beyoğlu halkı ile kurulan güçlü bağlar ön plana çıkarıldı.

“Bu Bağlar Bir Günde Kurulmadı”

Belgeselde yer alan dikkat çekici mesajlardan biri ise şöyle oldu:

“Biz Beyoğlu ile makamla değil, yürekle bağ kurduk. Bu bağlar bir günde kurulmadı. Bu bağlar, zindanlarda kopmayacak kadar güçlü ve gerçektir.”

Bu sözler salondaki izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

İlçede Dayanışma Büyüyor

Cihan Yerdelen’in sahadaki çalışmaları ve vatandaşlarla kurduğu iletişim, Beyoğlu’nda dayanışma ruhunu güçlendirmeye devam ediyor. İlçe genelinde birçok esnaf ve vatandaş, İnan Güney’in serbest bırakılması için destek mesajları veriyor.

CHP Beyoğlu İlçe Örgütü yetkilileri de hukuki sürecin yakından takip edildiğini ve Başkan Güney’in en kısa sürede özgürlüğüne kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtiyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI