CMP Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da Yalnız Bırakmayacağız”

Cumhuriyetçi Milletin Partisi (CMP) Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul programına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
 Tarih: 24-06-2026 22:29:29
CMP Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da Yalnız Bırakmayacağız”

İSTANBUL – Cumhuriyetçi Milletin Partisi (CMP) Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul programına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gazeteci Barış Yarkadaş’ın programında paylaşılan mesaja göre, CMP Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk, Kemal Kılıçdaroğlu’nu İstanbul’da karşılayacaklarını ve program boyunca yanında olacaklarını belirtti.

Öztürk, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Yarın Kemal Bey’i biz de karşılayacağız. Kendisiyle etkinliğe katılacak, daha sonra da özel bir görüşme yapacağız. Sayın Genel Başkanı İstanbul’da yalnız bırakmayacağız.”

Kılıçdaroğlu ile Özel Görüşme Gerçekleşecek

Açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir etkinliğe katılım sağlanacağı ve sonrasında özel bir görüşme gerçekleştirileceği bilgisi de yer aldı. Görüşmenin içeriğine ilişkin detay paylaşılmazken, siyasi kulislerde buluşmanın gündemine yönelik değerlendirmeler yapılmaya başlandı.

CMP’den Destek Mesajı

Cumhuriyetçi Milletin Partisi Genel Başkanı Reşat Şahin Öztürk’ün açıklaması, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ziyareti öncesinde verilen önemli bir destek mesajı olarak değerlendirildi. Öztürk’ün “yalnız bırakmayacağız” ifadeleri, siyasi dayanışma vurgusu olarak yorumlandı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI