OSES Yönetim Kurulu Üyesi ve NEPSAN Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaşar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Hasan Yaşar, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki tarihi önemine dikkat çekerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.
Yaşar mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 104. yıl dönümü kutlu olsun. 30 Ağustos, Türk milletinin ordusuyla bütünleştiği ve bağımsızlık uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin zaferidir.”
OSES Yönetim Kurulu Üyesi ve NEPSAN Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaşar, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
Yaşar, bağımsızlık mücadelesini eşsiz bir zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milli birlik, beraberlik ve bağımsızlık iradesinin güçlü bir sembolü olduğunu ifade eden Hasan Yaşar, tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.