Ertaş Emlak Gayrimenkul Kurucusu Erkan Kara, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erkan Kara, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki tarihi önemine dikkat çekerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.
Kara mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 104. yıl dönümü kutlu olsun. 30 Ağustos, Türk milletinin ordusuyla bütünleştiği ve bağımsızlık uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin zaferidir.”
Ertaş Emlak Gayrimenkul Kurucusu Erkan Kara, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
Kara, bağımsızlık mücadelesini eşsiz bir zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milli birlik, beraberlik ve bağımsızlık iradesinin güçlü bir sembolü olduğunu ifade eden Erkan Kara, tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.