Hasan Basri Özdemir’den Feribot Kazası İçin Taziye Mesajı

Mertler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Özdemir, Girne-Taşucu seferi sırasında alabora olan feribot kazasıyla ilgili taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.
 Tarih: 31-08-2026 17:34:52
Hasan Basri Özdemir’den Feribot Kazası İçin Taziye Mesajı

Mertler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Özdemir’den Feribot Kazası Mesajı

Mertler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Özdemir, Girne’den Taşucu’na seyir halindeyken su alarak alabora olan yolcu feribotunda yaşanan kazanın ardından başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Girne’den Taşucu’na seyir halindeyken su alarak alabora olan yolcu feribotunda meydana gelen kazanın ardından kurtarma çalışmaları sürerken, Mertler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Özdemir taziye mesajı paylaştı.

Hasan Basri Özdemir, mürettebat dahil 267 kişinin bulunduğu feribotta hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınları için başsağlığı dileğinde bulundu.

Hasan Basri Özdemir: “Can Kaybının Artmamasını Temenni Ediyorum”

Hasan Basri Özdemir, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Girne’den Taşucu’na seyir halindeyken su alarak alabora olan yolcu feribotunda, mürettebat dahil 267 kişinin bulunduğu feribotta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kurtarma çalışmalarının başarıyla tamamlanmasını ve can kaybının artmamasını temenni ediyor, tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Mertler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Özdemir, kazadan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, devam eden kurtarma çalışmalarının başarıyla tamamlanması temennisinde bulundu.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI