Gazetecilerden Kaymakam Tiryakiye ziyaret

İstanbul Anadolu yakasında görev yapan gazetecileri tek çatı altında toplayan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nin (YGD) yöneticileri Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi makamında ziyaret etti.
 Tarih: 06-12-2023 22:33:09

İstanbul Anadolu yakasında görev yapan gazetecileri tek çatı altında toplayan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nin yöneticileri Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi makamında ziyaret etti. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetim ve üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki kamu kurum ve kuruluş yöneticilerini ziyaretlerine devam ediyor. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz ve başkan yardımcıları Özner Berber, Süleyman Aydınalp ile başkan yardımcısı ve Yükselen Türkiye Enstitüsü Başkanı Durmuş Çelen’i makamında kabul eden Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, derneğin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Kaymakam Tiryaki, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetimine başarılar diledi. 

 Ziyaret sonrası misafirlerini kapıya kadar uğurlayan Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetimiyle birlikte hatıra fotoğraf da çektirdi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI