Uğur Kelleci, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden gazileri rahmetle yâd ettiğini belirterek, hayatta olan kahraman gazilere şükranlarını sundu.
Kelleci, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve geleceği uğruna mücadele eden tüm gazilerimize minnettarız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum.
Minnetimiz de vefamız da daim.”
Uğur Kelleci’nin Gaziler Günü mesajında, vatan uğruna mücadele eden gazilere duyulan saygı, minnet ve vefa duyguları ön plana çıktı. Kelleci, gazilerin fedakârlıklarının unutulmamasının ve hatıralarının gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.