AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği etkinlikte partililer ve davetliler bir araya gelirken, samimi atmosferde geçen program dayanışma ve kardeşlik ruhunu pekiştirdi.
Programın ardından açıklamada bulunan Yılmaz Durmuş, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
"AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen piknik programına katılım sağladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçen bu güzel organizasyonda emeği geçen başta İlçe Başkanımız Rasim Yağır olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza ve misafirlerimize de teşekkür ederiz."
Durmuş, bu tür buluşmaların teşkilat mensupları arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini ve toplumsal birlikteliğe katkı sunduğunu ifade etti.

