Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, teşkilat üyeleri samimi bir ortamda buluşma fırsatı yakaladı. Organizasyon, parti mensupları arasındaki kaynaşmanın güçlenmesine katkı sağladı.
Programın ardından değerlendirmelerde bulunan MADEF Başkanı ve Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Durmuş, şu ifadeleri kullandı:
"AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen piknik programına katılım sağladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçen bu güzel organizasyonda emeği geçen başta İlçe Başkanımız Sayın Rasim Yağır olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza ve misafirlerimize de teşekkür ederiz."
Yılmaz Durmuş, bu tür organizasyonların teşkilat ruhunu güçlendirdiğini ve dayanışmayı artırdığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti.

