Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Başkanlığı'nın teslim alınmasının ardından Koray Göbel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yeni döneme ilişkin mesajlarını kamuoyuyla paylaştı.
Koray Göbel, Amasya İl Başkanlığı'nı Sayın Emin Kalyoncu ve Sayın Zafer Ergen ile birlikte nezaket ve birlik ruhu içerisinde teslim aldıklarını belirterek, yeni dönemde il başkanlığı binasının yalnızca idari bir merkez değil, Amasya'nın tarihini ve Cumhuriyet değerlerini yaşatan önemli bir buluşma noktası olacağını ifade etti.
Göbel açıklamasında, Amasya Tamimi'nin ruhunu taşıyan, bölge halkının gönlüne dokunan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel ilkelerini en güçlü şekilde temsil eden bir yapı oluşturmak için yoğun şekilde çalışacaklarını söyledi.
Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı kalacaklarını vurgulayan Göbel, birlik, dayanışma ve halkla iç içe siyaset anlayışıyla Amasya'ya hizmet etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.
Açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğine de vurgu yapan Koray Göbel, adalet, demokrasi ve sosyal hukuk devleti ilkelerinden taviz vermeden partiyi daha ileri taşımak ve Amasya'da CHP bayrağını daha yukarıya çıkarmak için kararlılıkla mücadele edeceklerini kaydetti.
Göbel, açıklamasının sonunda Amasya'ya, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca Emin Kalyoncu ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.