Sonbaharın Hafif Serinliğinde İçinizi Isıtacak Tek Adres: AFİL

Sonbaharın Hafif Serinliğinde İçinizi Isıtacak Tek Adres: AFİL
 Tarih: 05-11-2023 16:20:56
Sonbaharın Hafif Serinliğinde İçinizi Isıtacak Tek Adres: AFİL

Sonbaharın taptaze havası, yaprakların renk değiştirdiği bu güzel mevsimde, sıcak bir sığınağa ve elinizde bir bardak sıcak şarapla sevdiklerinizle paylaşacağınız özel anlara ihtiyaç duyuyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, AFİL Bomonti’de siz değerli misafirlerimiz için hazırladığımız sonbahar etkinliği tam size göre.

Sonbaharın serinliği sizi hüzünlendiriyor mu? Endişelenmeyin, çünkü AFİL, Modern Anadolu mutfağının eşsiz lezzetleri, sıcak şarabı ve dev ekranında sunacağı film seçkisiyle sonbaharın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlayacak.

14 Kasım Salı günü AFİL Bomonti'de gerçekleştirilecek bu özel sonbahar etkinliğimize sizleri de davet ediyoruz. AFİL'in sıcacık atmosferinde, sıcak şarabınızı yudumlarken, yıldızların altında film izlemenin ayrıcalığını yaşayın. Ardından AFİL'in unutulmaz Anadolu lezzetleriyle tanışma fırsatını yakalayın.

Rezervasyon için acele edin, çünkü AFİL'de sınırlı sayıda yerimiz bulunmakta. Sonbaharın bu özel etkinliğini kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Unutmayın, sonbaharın tadını çıkarmak için en doğru adres AFİL Bomonti.

İletişim:

AFİL Modern Anadolu Cuisine

Telefon: 0533 075 92 32

Adres: Merkez, Feriköy Fırın Sk Elysium Rezidans Blok 35/8, 34384 Şişli/İstanbul

Web: afilrestaurant.com

 E-posta: afilbomonti@gmail.com

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI