AK Parti İstanbul İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Gıyaseddin Gergin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul'un 39 ilçesinden üç kademe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katıldı.
Toplantıda teşkilat çalışmalarının daha etkin ve güçlü şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapılırken, saha faaliyetleri ve hukuki süreçlere ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Süleyman Soylu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızda, İstanbul İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Gıyaseddin Gergin’in riyasetinde; 39 ilçemizden gelen 3 kademe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarımızla bir araya geldik.
Teşkilatımızın çalışmalarını daha güçlü ve daha etkin bir şekilde sürdürmek adına verimli istişarelerde bulunduk."
Toplantının, AK Parti İstanbul teşkilatının koordinasyonunu güçlendirmesi ve teşkilat çalışmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.