Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun: “Ana Kucağı Yine Rengârenk, Yine Cıvıl Cıvıl”

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ana Kucağı Eğitim Merkezleri, çocukların gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, merkezlerdeki etkinliklere ilişkin yaptığı paylaşımda, “Ana Kucağı yine rengârenk, yine cıvıl cıvıl” ifadelerini kullandı.
 Tarih: 22-01-2026 18:42:01
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun: “Ana Kucağı Yine Rengârenk, Yine Cıvıl Cıvıl”

 Minikler Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Sultangazi’de faaliyet gösteren Ana Kucağı merkezlerinde, okul öncesi dönemdeki çocuklar için eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. El becerileri, sanat çalışmaları, sosyal gelişim aktiviteleri ve grup oyunlarıyla minikler hem öğreniyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde çocukların özgüveni, iletişim becerileri ve motor gelişimleri destekleniyor.

Ailelere Büyük Destek

Ana Kucağı merkezleri, sadece çocuklara değil, ailelere de önemli katkılar sağlıyor. Çalışan veya çocuklarının kaliteli bir eğitim ortamında yetişmesini isteyen aileler, bu merkezlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Veliler, sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

 Başkan Dursun: “Geleceğimiz Çocuklarımız”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ana Kucağı merkezlerimizde onların mutlu, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Merkezlerimiz yine rengârenk, yine cıvıl cıvıl.”

Eğitim Odaklı Sosyal Belediyecilik

Sultangazi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitim projelerine yatırım yapmaya devam ediyor. Ana Kucağı merkezleri de bu vizyonun önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Belediye yetkilileri, önümüzdeki dönemde merkez sayısının artırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI