Sultangazi Kastamonulular Derneği'nin Kahvaltı Programı Hünkâr Kasrı'nda Gerçekleştirildi

Sultangazi Kastamonulular Derneği'nin Kahvaltı Programı Hünkâr Kasrı'nda Gerçekleştirildi
 Tarih: 30-06-2026 23:19:33
Sultangazi Kastamonulular Derneği'nin Kahvaltı Programı Hünkâr Kasrı'nda Gerçekleştirildi

SULTANGAZİ – Hünkâr Kasrı Düğün Salonu İşletmecisi ve Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Terzi, Sultangazi Kastamonulular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında çok sayıda hemşehrisini Hünkâr Kasrı'nda ağırladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları ön plana çıkarken, katılımcılar samimi bir ortamda bir araya gelerek hasret giderdi.

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Terzi, şu ifadeleri kullandı:

"Sultangazi Kastamonulular Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında, Hünkâr Kasrı'nda kıymetli hemşehrilerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel buluşmada muhabbetimize muhabbet kattık. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum."

Katılımcılar, bu tür organizasyonların hemşehri dayanışmasını güçlendirdiğini ifade ederken, program hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI