Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort istanbul escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort hava durumu betturkey beylikdüzü escort beylikdüzü escort
DURSUN BULUT
  08-01-2024 15:44:00

METİN GÖKTEPE'NİN SUÇU DÜZENE KARŞI GAZETECİLİK YAPMAKTI!

METİN GÖKTEPE'NİN SUÇU DÜZENE KARŞI GAZETECİLİK YAPMAKTI!
Metin Göktepe, 8 Ocak 1996 tarihinde cezaevinde öldürülen iki tutuklunun cenazelerini muhabir olarak takip ederken, toplu halde gözaltına alınan bin kişi arasındaydı. Bin kişiye yakın insanla gözaltına alındıktan sonra "gazeteciye özel muamele" diyen polis memurları tarafından dövülerek öldürülümüştü Metin Göktepe. Dönemin içişleri bakanı Teoman Ünüsan, 11 Ocak 1996 günü 32. Gün programında, "Konuyla ilgili tam bilgim yok. Ancak son gelen bilgiler, Metin Göktepe'nin duvardan düşerek öldüğü" yönündedir.
Kamuoyu bu yalana inanmadı. Hukuksal, Demokratik tepkilerle verilen mücadele ile, 11 polisin saldırısı ispatlanmış, polis ve amirlerinin saldırısı sonucu öldürüldüğü kabul edilmişti Metin Göktepe'nin. Bu igrenç cinayeti işleyen polislere önce verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtayca bozuldu ve 1 yıl 6 ay ceza verildi. Bu cezada Rahşan Afıyla kaldırıldı ve katiller affedilmiş oldu. İşte Türkiye bu. Devlet bir iş için kullandığı kişileri önünden, sonundan affediyor. Tıpkı, Hyrant Dink'in katilleri gibi.
 
 
 
 
 
 
 
  Bu yazı 5603 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI