Başkan Özgür Çelik, koltuğunu Ayaz Eren Özcan’a devretti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, koltuğunu Ayaz Eren Özcan’a devretti
 Tarih: 23-04-2024 16:44:37   Güncelleme: 23-04-2024 16:49:37
Başkan Özgür Çelik, koltuğunu Ayaz Eren Özcan’a devretti

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Ayaz Eren Özcan’a devretti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu Şişli Kent Eğitim Koleji 2. Sınıf öğrencisi Ayaz Eren Özcan’a devretti. Özcan, hazırladığı konuşmasında “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılı. Mustafa Kemal Atatürk böyle önemli bir günü biz çocuklara bayram armağan etmiştir” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında gerçekleşen sembolik devir teslim töreni, Başkanlık makamında gerçekleşti. CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı. Kısa bir tanışmanın ardından Çelik, koltuğunu Şişli Kent Eğitim Koleji 2. Sınıf öğrencisi Ayaz Eren Özcan’a devretti.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖNEMLİ BİR GÜNÜ BİZ ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETMİŞTİR” 

Koltuğa oturan Özcan, günün anlamı üzerine 23 Nisan ile ilgili hazırladığı kısa konuşmasında şunları ifade etti:

Sevgili arkadaşlarım, bugün 23 Nisan. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümü. Böyle Mustafa Kemal Atatürk, önemli bir günü biz çocuklara bayram armağan etmiştir. Dünya çocuklarıyla paylaştığımız bu büyük bayram hepimize kutlu olsun. Sevinelim, eğlenelim. Bugün bizim gelecek, bizim bu vatan. Hepimizin daha güzel bir dünyada sevgi, dostluk ve barış içinde yaşayabilmek ümidiyle yaşasın 23 Nisan.”

“ÇOCUKLARIN YAŞAYABİLECEĞİ BİR DÜNYA İSTİYORUM”

Konuşmanın ardından öğrenciler, sırasıyla başkanlık koltuğuna oturdu. Öğrencilerden Elif Yılmaz daha temiz bir doğa istediklerini belirttiği konuşmasında “Çocukların yaşayabileceği bir dünya istiyorum. Daha çok çöp toplama, doğa temizleme yarışmaları yapılsın istiyorum. Böylece doğamız daha temiz olur. Yaşamımız daha çok ilerler” ifadelerini kullandı.

Koltuğu tekrar devir alan Özcan, öğrencilere sırasıyla hediyelerini dağıttı. Çelik, daha sonra il başkanlığının giriş katında öğrenci ve velilerle daha sonra sadece öğrencilerle 23 Nisan hatıra fotoğrafı çektirdi.   

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI