DOĞADAN METROPOLE SERGİSİ BAŞAKŞEHİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başakşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında ev sahipliği yaptığı sergilere bir yenisini daha ekledi. Sanatseverlere doğanın ve şehirlerin büyüleyici güzelliklerini keşfetme fırsatı sunan Doğadan Metropole Sergisi, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu tarafından ziyarete açıldı.
 Tarih: 21-12-2023 19:19:20
DOĞADAN METROPOLE SERGİSİ BAŞAKŞEHİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başakşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında ev sahipliği yaptığı sergilerin sayısını artırmaya devam ediyor. Şehrin yeni sanat merkezi Şehir Sanat’ta Doğadan Metropole Sergisi, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve sanatseverlerin katılımıyla ziyarete açıldı.

“Mutlaka görülmesi gereken bir sergi”

Başkan Yasin Kartoğlu, 17 sanatçıya ait 42 eserin yer aldığı sergi ile sanatseverlere doğanın ve şehirlerin büyüleyici güzelliklerini keşfetme fırsatı sunduklarını söyledi. Sergide doğanın huzuruna ve şehrin canlılığına da tanıklık edileceğini vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Doğadan Metropole Sergimizde doğa ve şehir arasındaki tezatlık ve benzerlikleri yakından görme şansı bulacaksınız. Sergimizde özel tekniklerle oluşturulmuş manzara resimleri yer alıyor. Bu bakımdan mutlaka görülmesi gereken bir sergi olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Gerçekçi yansımalar ve soyut eserler bir arada

Eserlerinde doğanın ve şehirlerin çeşitli yönlerini özgün bir bakış açısıyla ele alan sanatçılar, sanatseverlere farklı dünyaların kapılarını araladı. Özel tekniklerle oluşturulmuş manzara resimlerin yanı sıra hem gerçekçi yansımalar hem de soyut eserlerin yer aldığı sergi, 29 Şubat 2024 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI