Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kamar Kimdir?

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kamar Kimdir?
 Tarih: 20-03-2024 18:23:57
Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kamar Kimdir?

Mehmet Kamar Kimdir?
1977 Adıyaman doğumlu, ilkokulu Malatya Muhittin Özmumcu İlköğretim Okulu’nda, orta ve liseyi devlet parasız yatılı olarak Battalgazi İmam Hatip Okulu’nda okudu.
2001 yılında  İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.
12 yaşından beri ticaretin içinde olan Mehmet Kamar, matbaa, tekstil, gıda, ve bilişim gibi birçok iş alanlarında işçi olarak çalıştı. 2001 yılında İstanbul’da kısa bir öğretmenlik hayatından sonra, ticareti bir hobi olarak sevdiğinden, öğretmenliği bırakıp, maddi sermayesi olmadığı için bilgi sermayesini kullanarak bilgisayar tamir servisi olan ilk işletmesi, Deha Teknoloji’yi 2002 yılında kurdu.
Tüketen bir toplum olduğumuz için, üretmek gerektiğimizin bilinciyle 2011 yılında, Doktor Performans Gıda ve Doping Çiğköfte üretim tesislerini kurdu. Geleceği yazmanın yazılımdan geçtiğinin idraki ile 2013 yılında, yazılım sektörüne girerek Dehasoft’u kurdu. Alışverişin sanallaşması ile 2017 yılında E-ticaret çözümlerine yöneldi. 2017 yılından itibaren yapay zeka ve robotik teknolojileri alanında çalışmalar yaptı.
Ticari kariyerinde birçok başarı hikayesi ve ödülleri olan Mehmet Kamar, 2019 yılında Yeniden Refah Partisi’ne üye olup Sultangazi İlçe Teşkilatı yönetiminde göreve başladı. Halen Sultangazi İlçe Yönetim İcra Kurulu’nda Siyasi İşler Birim Başkanlığı görevini yürütmektedir.
Malatya Platformu Genel Başkan Yardımcılığı, Dünya Basın Mensupları Derneği Başkan Yardımcılığı, İstanbul Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcılığı, Adıyaman Sanayici İş Adamları Derneği Genel Sekreterliği,Çiğköfte Üreticileri Derneği Genel Sekreterliği, ASRİAD Asrın İş Adamları Derneği, ANESİAD Anadolu Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği ve birçok sivil toplum kuruluşunda halen görev yapmaktadır. Yabancı dil olarak orta seviye İngilizce ve Arapça bilmektedir.
Mehmet Kamar 45 yaşında,evli ve 5 çocuk babasıdır.
Mehmet Kamar, Dehasoft CEO
50.yıl mah. Orhangazi Cad. No:77 Sultangazi/İstanbul
mkamar@mehmetkamar.net
www.mehmetkamar.net

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI