CHP'li Uğur Kelleci STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Uğur Kelleci , 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.
 Tarih: 24-12-2023 16:26:59
CHP'li Uğur Kelleci STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Uğur Kelleci ,vatandaş, esnaf ve dernek ziyaretlerini aralıksız şekilde gerçekleştirerek Sultangazi'de farklı kesimleriyle buluşuyor.Son olarak, Gazi Cemevi Eğitim ve Kültür Vakfı ,Habibler Cemevi Yönetim ,Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi’ni ziyaret etti.

Uğur Kelleci , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"
1) Gazi Cemevi Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hıdır Karataş’ı ziyaret ettik. Misafirperverliği ve sohbeti için kendilerine teşekkür ederim. #CHP #Sultangazi #ekremimamoğlu
2) Habibler Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Satılmış’ı ziyaret ettik. Misafirperverliği ve sohbeti için kendilerine teşekkür ederim. #CHP #Sultangazi #ekremimamoğlu
3 ) Cemevimizi ziyaret eden CHP Sultangazi aday adayı Uğur Kelleci 'ye teşekkür eder başarılar dileriz,yolun açık olsun Hızır her daim yar ve yardımcın, yoldaşın olsun.
4 ) Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Sultangazi Gazi Şehitleri Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ferhat Aktaş’ı ziyaret ettik. Misafirperverliği ve sohbeti için kendilerine teşekkür ederim. #CHP #Sultangazi #ekremimamoğlu "ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI