Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

17 Ağustos’u yaşadılar,Hatay’ı anlattılar

17 Ağustos depreminin merkez üssü Kocaeli’de, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin oluşturduğu tramvayı anlatan Quake (Sarsıntı) adlı kısa film çekildi. Avrupa Güzeli Duygu Çakmak oynadığı film Avrupa’ya açılacak
 Tarih: 05-02-2025 14:54:55   Güncelleme: 05-02-2025 14:55:55
17 Ağustos’u yaşadılar,Hatay’ı anlattılar

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde, 17 Ağustos felaketini yaşayan İzmit’te önemli bir kısa filme imza atıldı. Depremin insanda yarattığı travmaları ele alan Quake (Sarsıntı) adlı kısa film İzmit’te çekildi. Art Nicomedia Kültür Ve Sanat Derneği’nin bir projesi olan Quake’de (Sarsıntı) 2021 Avrupa Güzeli Duygu Çakmak rol aldı.

Hedef festival
Yazar Mevlüt Soysal’ın senaryosunun yönetmen Akın Ülkü Sevinç tarafından beyaz perdeye aktarıldığı kısa filmde görüntü yönetmeni olarak Onur Şahin görev yaptı. Kayra Kargılı’nın kamera asistanı olduğu filmde Ali Cihan Akyüz ise montaj ekibinin başında görev yaptı. Avrupa’da önemli festivallere katılması beklenen kısa film ilk olarak fragman olarak sunulacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kültür-Sanat haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI