Acılı baba Yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'a seslendi: Benim oğlumu kim vurdu?

Oğlunu maganda kurşunuyla kaybeden acılı baba yeni kabinede İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya'a seslenerek "8 yıldır sesimi duyurmaya çalışıyorum. "Benim oğlumu kim vurdu?" dedi.
 Tarih: 04-06-2023 19:02:03
Acılı baba Yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'a seslendi: Benim oğlumu kim vurdu?

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı ve Şişli Gazeteciler Dernek Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş, "Yeter artık gücüm kalmadı. 2015 ile 2023 yılı arası 4 bakan değişti ama biz oğlumuzun katilin bulmadık. Tek isteğimiz var, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere devlet görevlilerinin bu işin üstüne gitmesi" çağrısı yaptı.

Çavuş, "Diğer 3 Bakan sorduğum soruyu Yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'a soruyorum: Oğlum Ahmet Emre Çavuş'u kim öldürdü?" dedi.

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı ve Şişli Gazeteciler Dernek Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"SAYIN BAKAN @AliYerlikaya İLK İŞİN BENCE AHMET EMRE'Yİ KİM VURDU OLSUN 8 YIL DA 4 BAKAN DEĞİŞTİ KİMSE BULAMADI SİZİN İLK İŞİNİZ PAZARTESİ BU DOSYA OLSUN ARTIK GÖZ YAŞIMIZ DURSUN .. ÇAVUŞ AİLESİ  2015 / 2023 ACILI BABA OĞLUNU KİM VURDU DİYE @AliYerlikaya SORDU ???"

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI