Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kamacı, Sürücü Kursu Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Sultangazi’de eğitim sektörüne katkı sunan kurumlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte, ilçede faaliyet gösteren sürücü kurslarının değerli temsilcileriyle Mağlova Sosyal Tesisleri’nde buluştu.
 Tarih: 18-02-2026 15:06:32
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kamacı, Sürücü Kursu Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Toplantıda, sürücü kurslarının faaliyetleri ve sektörel gelişmeler ele alınırken, karşılıklı görüş alışverişi ve dayanışma ortamı sağlandı. Başkan Kamacı, eğitim kurumlarının ilçenin gelişimindeki önemine dikkat çekerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu tür buluşmaların, hem sektörel sorunların çözümüne katkı sağlayacağını hem de ilçedeki eğitim kalitesini artıracağını belirten Kamacı, iş birliği ve iletişimin önemine vurgu yaptı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI