Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Adaylık Müracaatını Yaptı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Adaylık Müracaatını Yaptı
 Tarih: 06-12-2023 14:24:31
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Adaylık Müracaatını Yaptı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevini yeniden üstlenmek için Cumhuriyet Halk Partisi’ne resmi başvurusunu yaptı.

Binlerce Partili Yalnız Bırakmadı

Adaylık başvurusu için CHP Kartal İlçe Başkanlığı’na eşi Sibel Doğan Yüksel ile birlikte gelen Başkan Gökhan Yüksel’i, binlerce partili karşıladı.

Parti binasının ve sokağın tamamen dolduğu karşılamanın ardından, ilçe binasına giren Başkan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat’ın makamına geçerek adaylık için gerekli evrakları teslim etti.

Polat: “Kartal’ı Yine Kazanacağız”

Başkan Gökhan Yüksel’in adaylık müracaatında partililere ilk konuşmayı İlçe Başkanı Mert Polat gerçekleştirdi.

Polat, aday adaylık sürecinin son başvuru günü olduğunu hatırlatarak bundan sonra adayların belirlenmesi sürecinin yaşanacağını söyledi. Kartal’ın tüm dinamikleri ile buluşacaklarını ifade eden Mert Polat, Kartal’da seçimi yeniden kazanacaklarını da sözlerine ekledi.

Heyecanımız Yüksek, Gençliğimiz Var

İlçe Başkanı Mert Polat’ın sözlerinin ardından büyük bir coşku ile kürsüye gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2019 adaylık açıklamasında olduğu gibi büyük bir heyecan duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Sevgili İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi burası baba ocağı, ana ocağı… Doğru. Annem ve babam da burada, annem ve babam gibi gördüğüm insanlar da burada. Acısıyla tatlısıyla koca 5 yılı bitirmek üzereyiz, bu 5 yılın içine sığdırdığımız birçok anı da var, birçok acı da var, birçok güzellik de var.

Sürecin hemen başında belediye başkanlığını anlamaya çalışırken, yaşadığımız bir pandemi süreci var. Pandemi süreci içinde komşuluk hukukunu korumak ile ilgili yaptığımız bir seferberlik var. Kartal Belediyesi ailesi ile birlikte o iki yıl boyunca bütün komşularımızın komşuluk hukukunu korumak kaydıyla onlara yetişmeye gayret gösterdik. Ardından yaşanılan depremlerle, yaşanılan yangınlarla, sellerle oluşan sıkıntılı süreçlerin bir şekilde üstesinden gelip, hizmet etme çabasını sürdürüp; aynı zamanda hem yatırım, hem hizmet, hem komşuluk hukukunu devam ettirmek gibi özel ödevlerimiz oldu.

Türkiye Birincisi Kartal’dan Çıktı

Bazen öyle ağır süreçler geçirdik ki ağzımınız tadı hiç olmadı sevgili ailem. Dolaysıyla yaptığımız güzel işleri bile paylaşmak bazen içimizden gelmedi. Sadece bir tane örnek vermek istiyorum. Bu dönem lise ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımız için Kartal Akademi bünyesinde Mustafa Necati Kurs Merkezi’ni kurduk. Liseye hazırlanan çocuklarımızdan bir tanesi Türkiye birincisi oldu. Türkiye birincisi olarak bu sürece damga vurdu ve sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak anlatmak istiyorum. Ekonomik durumu iyi olmayan bir kardeşimizin bizim dershanemize gelerek Türkiye’nin bir numarası olması, omuzlarımızdaki yükü de sorumluluğu da artırdı. Bu ve bunun gibi sizi gururlandıracak birçok iş yaptık.

“Bu Aile, Büyük Bir Aile”

Bu sürecin tamamında ben Cumhuriyet Halk Partisi ailemi yanımda gördüm. Ben de sizlerin başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Gayretle sorunları çözmeye çalıştım. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. Bugün aday adaylık sürecinin son günü ve ben de evraklarımı teslim ettim. Bu yolda yine aday adayı olan arkadaşlarım var. Bu aile büyük bir aile. Bu ailenin fertleri, bu ailenin bireyleri ortaya bir iddia koyarlar. Bu iddiayı sürdürürler ve sonra hep birlikte el ele kol kola birlikte bu mücadeleyi sürdürmek için yine kucaklaşırlar. Bütün arkadaşlarıma; hem belediye başkan aday adaylarına, hem de meclis üyeliği aday adaylarına başarılar dilerim.

Dışarıdaki Partililere de Hitap Etti

İlçe binasındaki konuşmasını yoğun alkış ve partililerin tezahüratı ile bitiren Kartal Belediye Başkan Gökhan Yüksel, kendisini büyük bir heyecanla dışarıda bekleyen partililerle buluşarak onlara da kısa bir hitap konuşması gerçekleştirdi.

Burada aday adaylığı başvurusu süreci ile ilgili bilgi veren ve partililere teşekkür eden Başkan Yüksel, daha sonra çevredeki tüm esnafı tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI