Müberra Jülide Kızıltepe Parti Meclisi'ne aday oldu: Delegelere böyle seslendi

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı “İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik” sloganıyla bugün toplandı. İlk gün genel başkan, 2. gün parti meclisi üyeleri seçilecek. Müberra Jülide Kızıltepe, Parti Meclisi'ne aday olduğunu açıkladı. Kızıltepe, "Alın terinin sesi, emeğin sesi, örgütlü mücadelenin sesi, Anadolu'nun ateşiyle, cumhuriyetçi, aydınlık yarınlarımızın sesi..." diyerek delegelere seslendi.
 Tarih: 04-11-2023 11:10:26   Güncelleme: 04-11-2023 11:14:26

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı başladı. CHP'de bugün bin 366 delege genel başkanı seçecek. Aynı delegeler yarın da (5 Kasım Pazar) Parti Meclisi'ni (PM) seçecek. PM'ye aday olan isimler belli olmaya başladı.

O isimlerden biri de parti emekçilerinden Müberra Jülide Kızıltepe oldu. Kızıltepe, "Alın terinin sesi, emeğin sesi, örgütlü mücadelenin sesi, Anadolu'nun ateşiyle, cumhuriyetçi, aydınlık yarınlarımızın sesi..." diyerek adaylığını duyurdu.

detail-photo-fancybox-0

Kızıltepe, delegelere şöyle seslendi:

Değerli Parti Emekçilerimiz,

Cumhuriyet değerlerine ve kazanımlarına temelden bağlı olan Atatürkçü bir ailenin kızı olarak 1983 yılında İstanbul'da doğdum. İlkokulu Afyon, liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, üniversiteyi Izmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İktisat fakültesinde; yüksek öğrenimimi ise İngiltere'de London School of Business & Finance' de Proje Yönetimi, Uluslararası İşletme, Yönetim ve Liderlik, Strateji Yönetimi üzerine tamamladım. National Business Academy de dış ticaret, Anadolu üniversitesinde Halkla İlişkiler, Yerel Yönetimler ve ayrıca Adalet Bölümlerinde eğitim gördüm. Uzun yıllardır özel sektörde uluslararası satış alanında yönetici olarak çalışmaktayım. İyi derecede Ingilizce bilmekteyim.
Memur çocuğu olmamdan kaynaklı ülkemizin yaklaşık 14 ayrı il-ilçesinde farklı kültürel değerlerimizle çocuk yaşta tanıştım. Siyasi ve sosyal yaşantım boyunca da halkımızın karşılaştığı sorunlara her zaman empati kurarak çözüm bulmaya gayret gösterdim.
Cumhuriyet ve Demokrasimizin gereğinin; eşit ve adil bir düzende yaşam hakkı olduğuna inanarak gençlik yıllarımdan itibaren de siyasetin dışında birçok sivil toplum kuruluşunda bu amaç doğrultusunda gönüllü olarak çalıştım.
Sizlerle sokaklarda alın teri dökmüş, bir lokma ekmeği paylaşmış, omuz omuza mücadeleden gelmiş bir yol arkadaşınız olarak; eşitlikçi, adil, özgür, kucaklayıcı ve hesap verilebilir bir iktidar anlayışıyla örgütümüzün sesi olabilmek adına Parti Meclisimizde sizleri temsil etmeye aday olduğumu ayrıca taktirlerinize sunarım.
Güçlü örgüt yapısıyla, ATAMIZIN ve CUMHURİYETİMİZİN izinde, hep birlikte aydınlık yarınlara...

detail-photo-fancybox-2

SİYASİ GEÇMİŞ

- CHP İstanbul 2. Bölge Parti Okulu Eğitmeni ve CHP Parti Okulu Çözüm Masası Ekibi
Sarıyer İlçe Başkanlığı 37. Dönem İlçe Saymanı
- 37. Dönem İlçe Eğitim Komisyon Başkanı, Seçim ve Sandık Güvenliği Örgütlenmesi
37. Dönem Istanbul II Başkanlığı Emekten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı
- 36. Dönem İl Başkanlığı Dış İlişkiler ve Sarıyer İlçe Başkanlığı Strateji-Proje Komisyonu
- 2019 Yerel Seçimler II Seçim ve Koordinasyon Merkezi (Seçmen ve Saha analizi, Stratejik Saha Planlama, Eğitim Planlama ve Lojistik) 7 Ay
- Chp Sarıyer Kadın Kolları
CHP
Müberra Jülide KIZILTEPE Parti Meclisi Adayı

Etiketler
  YORUMLAR 2 Yorum YORUM YAP
Melek Gürel Orhun 04-11-2023 17:22:00

Öncelikle Atatürk’ün partisine yakışır bir gençliğin parti meclisinde ağırlıklı olarak bulunması şart diye düşünüyorum. Zaten Atamız bu vatanı gençlere emanet etmemiş miydi? Eğer gerçekten Mecliste yer alabilirsen de parti içi demokrasinin gerçek olduğuna tekrar inanıp küsmüş olduğum siyasetle tekrar barışmamı sağlayacaksın. Yolun açık başarıların daim olsun inşallah canım

Mediha Gürel 04-11-2023 12:38:00

Yolun acik olsun Muberra Julide Kiziltepe arkadasim. Biz kavraminda oldugumuz surece sirtimiz yere gelmeyecek. Senin gibi aydin emekci isigi olan nice emekcilere genclere kuskunlere ornek oluyorsun. Benim gibi nice partimize kuskunleri partiye kazandirdigin inandirdigin icin helal olsun sana. Ve tesekkur ederim. Senin ve senin gibi yurekli emekci tum kendine munhasir ozgur beyinler bu partinin tam hak ettigi yerde olmalidir cok degerlidir. Takdir cok degerli emekci kurultay delegelerimizindir. Yolun acik olsun tum adaylarin. Sevgiler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI