BAŞAKŞEHİRLİ ANNE VE ÇOCUKLARA SERTİFİKALARINI BAŞKAN KARTOĞLU VERDİ

BAŞAKŞEHİRLİ ANNE VE ÇOCUKLARA SERTİFİKALARINI BAŞKAN KARTOĞLU VERDİ
 Tarih: 25-03-2024 18:53:18
BAŞAKŞEHİRLİ ANNE VE ÇOCUKLARA SERTİFİKALARINI BAŞKAN KARTOĞLU VERDİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Anne Çocuk Merkezleri’nde eğitim alıp mezun olan anne ve çocukların sertifika törenine katıldı. Anne ve çocuklara sertifikalarını veren Başkan Kartoğlu, “Bir şehrin çocukları, kadınları mutluysa o şehir mutludur.” dedi.

Başakşehirli anne ve çocukların birlikte vakit geçirerek, hem eğlendiği hem de çeşitli eğitimler aldığı Anne Çocuk Merkezleri yeni mezunlarını vermeye devam ediyor. Başakşehir Belediyesi’ne bağlı 11 kültür yaşam merkezindeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 454 anne ve çocuk, sertifika almaya hak kazandı. Başakşehirli anne ve çocuklar, Şehir Sanat’ta düzenlenen sertifika töreninde Başakgiller, sihirbaz gösterisi ve yarışmalarla mezun olmanın keyfini çıkardı. Sertifika törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

“Bizim çocuklarımız çok başarılı”

Başakşehir’in güçlü ve mutlu olması için çalıştıklarını dile getiren Başkan Kartoğlu, “Bizim çocuklarımız çok başarılı ve çok enerjik. Büyüyünce de çok başarılı olacaklar ve bizi her yerde temsil edecekler. Tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum. Başakşehir Belediyemizin anne çocuk etkinliklerine katıldınız, onlarla güzel vakitler geçirdiniz. Biz, her daim bu şehrin güçlü olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çabamız ve enerjimiz komşularımızdan geliyor. Biz, biliyoruz ki bir şehrin çocukları, kadınları, engellileri mutluysa o şehir mutludur.” diye konuştu. 

 
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI