Başkan Abdurrahman Dursun, 50.Yıl mahallesine yeni bir park kazandırdı

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, sosyal yaşam alanlarının kalitesini artırmaya devam ediyor. İlçe sakinlerinin keyifli zaman geçireceği parklara her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu kez 50. Yıl Mahallesi G Caddesi’ne içerisinde fitness, dinlenme ve oyun alanının yanı sıra kitap kafe bulunan çok fonksiyonlu bir park kazandırdı.
 Tarih: 26-03-2024 17:01:42
Başkan Abdurrahman Dursun, 50.Yıl mahallesine yeni bir park kazandırdı

‘Daha yeşil bir Sultangazi’ için çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçedeki yeşil alanların sayısını gün geçtikçe artırıyor. İlçe sakinlerinin güzel vakit geçirmesi, çocukların gönüllerince oynayıp enerjilerini atabilmeleri adına park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, 50. Yıl Mahallesi G Caddesi’ne yaklaşık 2500 metrekarelik alan içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve fitness alanının bulunduğu bir park kazandırdı. Parkın içerisinde 7’den 70’e herkesin çeşitli alanlarda kitap seçeneğine erişebileceği Kitap Kafe de yer alıyor.

"Yeşil alanlarımızın sayısını daha da artıracağız”

  Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, yeşil alanların önemine dikkat çekerek, "İlçe sakinlerimizin keyifli zaman geçirebileceği alanlarımızın sayısını gün geçtikçe artırıyoruz. Sultangazi’yi yeşile bürüyen çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Spor ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra Kitap Kafesi ile de dikkat çeken parkımızın yapımını tamamladık. Kitap Kafemizi de kısa süre içerisinde aktif hale getireceğiz. Hem çocuklarımızın, hem gençlerimizin hem de büyüklerimizin keyifle zaman geçirebileceği bir parkı daha ilçemize kazandırdık. Hedefimiz parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayısını daha da artırmak” diye konuştu. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI