Başkan Balcıoğlu, Dünya Engelliler Günü’nde Özel Bireyleri Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nde (EYKOM) eğitim gören özel bireyleri makamında ağırladı.
 Tarih: 03-12-2024 23:53:40
Başkan Balcıoğlu, Dünya Engelliler Günü’nde Özel Bireyleri Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, EYKOM’da eğitim gören özel bireyleri makamında ağırladı. Özel çocuklar, EYKOM Sevgi Mutfağı'nda özenle hazırladıkları kurabiyeleri Başkan Balcıoğlu’na ikram etti.

Günün öneminde değinen Başkan Balcıoğlu, “Bugün, engelli bireylerimizin hayatlarına dokunmanın ve engelsiz bir dünya inşa etmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Özel çocuklarımızın Sevgi Mutfağı’nda hazırladıkları kurabiyeler, bize sevginin ve emeğin en güzel örneğini sundu. Hepimiz biliyoruz ki en büyük engel, sevgisizliktir. Bu özel günde bir kez daha hatırlatmak isterim ki, tüm bireyler için eşit, engelsiz ve mutlu bir yaşamı hep birlikte inşa edebiliriz” şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI