Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümü, Çatalca’da büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.
Başkan Erhan Güzel, Yuvamız Çatalca Kreşlerinde eğitim gören minik öğrencilerle bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramı sevincini paylaştı.
Minik öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’e olan sevgilerini gösterirken, Başkan Güzel de çocuklarla birlikte marşlar söyledi ve etkinliklere katıldı.
Etkinlikte konuşan Başkan Güzel, “Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte 102. yılı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Yuvamız Çatalca kreşlerinde düzenlenen bu anlamlı buluşmada, miniklerin gözlerindeki ışıltı, Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle büyüyen aydınlık bir geleceğin habercisi oldu.
Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmayı ve yeni nesillere aktarmayı amaçlayan etkinlik, veliler ve öğretmenlerin de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.