Başkan Rıza Akpolat ; Beşiktaş Sinanpaşa Meydanı yenileniyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Sinanpaşa Kent Meydanı’nın sürdürülebilirlik ilkesine uygun şekilde yeniden tasarlanacağını duyurdu. Meydan, modern tasarım unsurları, peyzaj düzenlemeleri ve oturma alanları ile yenilenecek.
 Tarih: 24-03-2024 14:00:00
 Başkan Rıza Akpolat ; Beşiktaş Sinanpaşa Meydanı yenileniyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ilçenin önemli meydanlarından Sinanpaşa Kent Meydanı’nda yapılacak yeniliklerle ilgili bilgi verdi. Akpolat, meydanın, sürdürülebilirliğe uygun bir şekilde yeniden tasarlanacağını ve Beşiktaş’ın sosyal yaşamına yeni bir soluk getireceğini açıkladı. Meydan, peyzaj düzenlemeleri, oturma alanları ve modern tasarım unsurlarıyla canlandırılacak ve komşular için ferah bir ortama dönüştürülecek.

Akpolat, “Sinanpaşa Kent Meydanını sürdürülebilirliğe uygun olacak şekilde tasarlayacağız. Peyzaj düzenlemeleri, oturma alanları ve modern tasarım unsurlarıyla meydanı canlandıracağız, komşularımız için ferah ve yaşanabilir bir ortama dönüştüreceğiz” dedi. Bu yenilikçi proje, Beşiktaş’ın tarihine ve kültürel mirasına saygılı bir şekilde ilerleyecek ve ilçenin çehresini değiştirecek.

Yenileme çalışmaları, meydanı sadece bir geçiş noktası olmaktan çıkarıp, insanların buluştuğu, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapan ve günlük yaşamın bir parçası haline getirecek. Proje, aynı zamanda bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren, çevre dostu ve estetik bir mekan oluşturma amacını taşıyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI