Başkan Rıza Akpolat'tan seçim günü ulaşım desteği

Beşiktaş Belediyesi’nden seçim günü ulaşım desteği
 Tarih: 25-03-2024 17:27:40
Başkan Rıza Akpolat'tan seçim günü ulaşım desteği

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak engelli ve yaşlı vatandaşlara ulaşım desteği sağlanacağını duyurdu. İhtiyaç duyanlar 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezi’nden yardım isteyebilir.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde oy kullanma sürecinde engelli ve yaşlı vatandaşlara destek olunacağını açıkladı. Başkan Akpolat, ulaşım desteğine ihtiyaç duyan engelli ve ileri yaştaki Beşiktaşlı komşuların, Belediye’nin Çözüm Merkezi ile iletişime geçebileceğini belirtti.

Bu hizmet, 444 44 55 numaralı telefon aracılığıyla sunulacak. Beşiktaş Belediyesi, seçim günü engelli ve yaşlı vatandaşların oy kullanma hakkını kolaylaştırmak amacıyla ulaşım desteği sağlayarak, demokrasinin en temel haklarından biri olan oy kullanma sürecine katkıda bulunuyor.

Akpolat, yapılan bu duyuru ile Beşiktaş Belediyesi’nin, tüm vatandaşların oy kullanma sürecine aktif katılımını destekleme ve engelleri ortadan kaldırma konusundaki kararlılığını vurguladı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI