BAHÇEŞEHİR’İN GENÇLERİ BAŞKAN KARTOĞLU’NU AĞIRLADI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Seninle Başardık" söyleşileri kapsamında Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin Başkan Kartoğlu’na ilgisi büyük oldu.
 Tarih: 17-12-2023 15:17:32
BAHÇEŞEHİR’İN GENÇLERİ BAŞKAN KARTOĞLU’NU AĞIRLADI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’in gençleriyle buluşmaya devam ediyor. “Seninle Başardık”söyleşilerinde gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu’nun durağı Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi oldu. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda Başkan Kartoğlu, kendisinden örnekler vererek, gençlere hayat tavsiyelerinde bulundu. Ayrıca soru cevap etkinliği yapan Kartoğlu, soruları doğru cevaplayan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Gençlerin merak ettiği konulara da yanıtlayan Kartoğlu, “Sadece diploma almak için okumayın. Kendinizi başka alanlarda da mutlaka geliştirin.” dedi.

“Özdemir Bayraktar Kültür Yaşam Parkı’nı 1 ay sonra açıyoruz“

İçerisinde spordan teknolojiye birçok alanda tesisleri barındıran Özdemir Bayraktar Kültür Yaşam Parkı’nı gençlere anlatan Başkan Yasin Kartoğlu, “Boğazköy Ortaokulu’nun karşısında kültür yaşam parkımızı bitirdik. Yaklaşık 32 dönüm alana kurulmuş çok güzel bir merkez. Aranızda sporla ilgilenenler mutlaka vardır. Aynı zamanda orada biz Başakşehir Belediyespor’un lisansını vereceğiz. İçinde kapalı spor salonu, havuzu, halı sahası ve aynı zamanda BAKMER, Gençlik Merkezi gibi imkanlar var. Baykar ile anlaşarak bir oraya bir Teknoloji Merkezi de kuracağız. Baykar’dan mühendisler buraya gelecek ve onlardan eğitim alabileceksiniz. 1 ay sonra açılışını yapacağız. Hepimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Mola Kafe’de yüzde 50 indirim imkânı

Mola Kafelere kendi bardağıyla gelinmesi halinde içeceklere yüzde 50 indirim yapılacağını belirten Başkan Kartoğlu, “Bahçeşehir Şelale Park’ta Mola Kafemiz var. Orada puanlarla içecek alabiliyorsunuz. Mola Kafelerimizde yeni bir kampanyaya 1 hafta sonra başlıyoruz. Eğer bardağınızla gelirseniz tüm ürünleri yüzde 50 daha ucuza alabileceksiniz. Eğer 400 puana kahve alıyorsanız bardağınızla geldiğinizde 200 puana kahve alabileceksiniz ya da 30 liraysa kahve ücreti 15 liraya alabileceksiniz. Hepinizi Mola Kafelere bekliyoruz.“ dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI