Beşiktaş'ta bayramlaşma töreni yapıldı

Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, törende yaptığı konuşmada TFF Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı konuşmada Mehmet Büyükekşi'ye yüklendi.
 Tarih: 27-06-2023 18:49:13
Beşiktaş'ta bayramlaşma töreni yapıldı

Vodafone Park’ta düzenlenen törene Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, yönetim kurulu ve kongre üyeleri ile taraftarlar katıldı.İkinci Başkan Engin Baltacı, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Beşiktaş Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı  Şahabettin Önkol ile Divan ve Kongre Üyeleri  katılımlarıyla Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Resim

İkinci Başkan Engin Baltacı, konuşmasından önce Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin “Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Beşiktaş ailesinin bayramını içtenlikle kutluyorum” ifadelerinden oluşan bayram mesajını paylaştı.

Engin Baltacı, Divan ve Kongre Üyelere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin farkındasınızdır. Geçen yıldan bu yana birçok haksızlıkla karşılaştık. Sadece Beşiktaş için değil, herkes için adalet istedik. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ilgili olarak önceki dönemlerde ne dediyse bu dönem de aynısını söylüyor. Hakemlerden ve MHK’den şikayetçi olanlar bir öyle konuşuyorlar, bir böyle konuşuyorlar. Yönetim olarak abdestimizden şüphemiz yok. Bize verdiğiniz vekaleti en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın.
Beşiktaş’la birtakım kurullar arasında çatışma devam edecekse, beyaz sayfa açılmayacaksa ki biz bunun açılacağını umut ediyor, açılacağına ilişkin söylemleri mutlulukla karşılıyoruz ama başkanımız konuşurken yapılan bir hareket, keşke başkanımız görebilseydi de cevabını kürsüden verebilseydi, bize bu işin devam edeceğini gösteriyor. Biz de bu işe devam edeceğiz.
Her şeyi paylaşım yapmak için kullananlar Allah aşkına bu konuda da bir şeyler söylesinler. Beşiktaş camiasının güçlü bir yumruk olabileceğini göstersinler. Bizi eleştirin, bizi yönlendirin. Arkamızda olduğunuzu bilelim, gerisini merak etmeyin.
Birliğimizi beraberliğimizi kuvvetlendirelim. Bayram münasebetiyle birbirimize yüzlerimizi dönelim, varsa kırgınlıklarımızı birbirimize ifade edelim. Bu vesileyle Beşiktaş ailesinin bayramını kutluyorum.” Bayramlaşma töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI