Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,“Sizin komşunuz olmaktan onur duyuyorum”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu. İftar sofrasında bir araya gelmenin önemine değinen Başkan Çalık, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel dostluklar biriktirmişiz ki bunu çok net gördüm ve anladım. Bu on yılı boşuna geçirmemişiz. Sayın Ekrem İmamoğlu’yla birlikte 2014’ten bugüne çok güzel tohumlar ekmişiz ve o tohumlarda herkesin gönlünde yeşermiş” diye konuştu.
 Tarih: 27-03-2024 20:14:41
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,“Sizin komşunuz olmaktan onur duyuyorum”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Başkan Çalık’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılım sağladı.  Eşi Zehra Çalık ile birlikte masaları tek tek dolaşan Başkan Çalık, çocuklarla yakından ilgilendi.

 

Sizin komşunuz olmaktan onur duyuyorum

 

İftar sofrasında bir araya gelmenin önemine değinen Başkan Çalık, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel dostluklar biriktirmişiz ki bunu çok net gördüm ve anladım. Bu on yılı boşuna geçirmemişiz. Sayın Ekrem İmamoğlu’yla birlikte 2014’ten bugüne çok güzel tohumlar ekmişiz ve o tohumlarda herkesin gönlünde yeşermiş. Sizin komşunuz olmaktan onur duyuyorum. Bu on yıl içinde muazzam deneyimler kazandık. Gelecek beş yılda yapacaklarımı düşündüğümde geçmiş beş yılda yaptıklarım fragman kalacak diyorum” diye konuştu. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI