BEYOĞLU’NDA ‘ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ’ KAR MESAİSİ YAPACAK

Beyoğlu Belediyesi, yoğun kar yağışının etkili olduğu bu günlerde vatandaşların evlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz Ring Seferlerinin mesai saatlerini akşam saat 20.00’a kadar uzatıldığını açıkladı.
 Tarih: 20-02-2025 16:32:55
BEYOĞLU’NDA ‘ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ’ KAR MESAİSİ YAPACAK

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü İstanbul'da şahsi araçlarıyla seyahat eden vatandaşların da toplu taşımaya yönelmesiyle birlikte toplu ulaşım istasyonlarındaki yoğunluk arttı. İstanbul’un en işlek ilçelerden birisi olan Beyoğlu’nda toplu ulaşımdaki yoğunluğu azaltmak amacıyla önemli bir adım atıldı. Beyoğlu Belediyesi, üç farklı merkezi noktada mesai saatleri içerisinde hizmet veren ücretsiz Ring Seferleri’nin çalışma saatlerinde düzenleme yaptı. Yeni düzenlemeyle birlikte sabah saat 8.30 başlayarak akşam saat 17.00’a kadar hizmet veren Ring seferleri, kar yağışı sona erene kadar sabah saat 8.30’dan akşam saat 20.00’a kadar hizmet verecek.

 

İLÇE SAKİNLERİ YENİ DÜZENLEMEYLE RAHAT BİR NEFES ALDI

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in seçim sürecinde ilçe sakinlerine verdiği söz üzerine hayata geçirdiği Ring seferleri; Kasımpaşa-Pangaltı, Tophane-Taksim ve Piyalepaşa-Taksim güzergahlarında hizmet veriyor. Üç hat üzerinde hizmet veren ring seferleri, hafta içi her gün birer saat arayla çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor. Ulaşımın tamamen ücretsiz olduğu bu hizmetle, Beyoğlu’nun farklı noktalarından merkezi noktalara ulaşım kolaylaştırılmış oldu. Ring Seferlerinin mesai saatlerinde kar yağışı nedeniyle yapılan düzenleme ilçe sakinleri tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Bülten Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI