Çavuş Ailesi Kamera Karşısında: '' 8 Yıldır Adalet Arıyoruz''

Sanatçı Sinan Kutlucan, "Bireysel silahlanmaya hayır" demek için sosyal bir projeye imza attı.
 Tarih: 20-06-2023 20:25:19   Güncelleme: 20-06-2023 20:29:19
Çavuş Ailesi Kamera Karşısında:   '' 8 Yıldır Adalet Arıyoruz''

2015 yılında, İstanbul Gazi Mahallesi’nde, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla vurularak felç kalan ve 2 yıllık tedavisinin sonucunda yaşamını yitiren Ahmet Emre Çavuş için ailesi kamera karşısına geçti.

2015 yılında bir maganda kurşunu sonucu vurulan Ahmet Emre Çavuş’un faili henüz bulunamadı… Acı dolu annesi Zeynep Çavuş ve babası Gazeteci Bülent Çavuş ise “BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR” mesajı vermek için önemli bir projeye imza attı. Sinan Kutlucan’ın okuduğu (Ahmet Emre Çavuş Anısına) “YİĞİDİM OY” adlı türkünün klibinde yer aldı…Serhat Güldük tarafından yönetilen klip, Gazi Mahallesi'nde çekildi. Türkünün sözleri Daimi Özdoğan'a müziği ise Enver Çelik'e ait.121232.jpg

Yiğidim Oyy şarkı sözleri

Vurulmuş bir dağ başında
Daha gencecik yaşında
Anası ağlar başında
Yiğidim oy aslanım oy oy
Parçalanmış hırkası
Göğsünde kurşun yarası
İsyan ediyor babası
Yiğidim oy aslanım oy oy
Oğul seni kimler vurdu
Viran olsun yeri yurdu
Senden başka kimsem yoktu
Yiğidim oy gardaşım oy oy
Ninnilerle büyüttüğüm
Dizlerimde uyuttuğum
Yıkar beni sensizliğim
Yiğidim oy gardaşım oy

dfyrt6y.jpg

AHMET EMRE ÇAVUŞ KİMDİR?

26 Mayıs 1998 İstanbul Sultangazi 75. Yıl Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı. Lise eğitimini GOP Sağlık Meslek Lisesinde başladı.11. Sınıf öğrencisiyken 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan Ahmet Emre Çavuş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü.Bu zor tedaviyi başarıyla geçen genç daha sonra Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi Merkezinde 1 Yıl 5 Ay fizik tedavi gördü.Ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören Ahmet Emre 21 Haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2 büyük ameliyat geçirdi.Ameliyatlar başarılı geçti. 13 Ağustos 2017 gece aniden fenalaşan Ahmet Emre sabah 06:20 vefat etti. Ahmet Emre’yi Vuran Zanlı Beş Yıldır Yakalanmadı Babası Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Annesi Zeynep Çavuş Oğullarını Vefatından Sonra 5 Yıldır Hukuk mücadelesi veriyorlar.Ahmet Emre 2 yıl 11 gün yaşamak için büyük mücadele verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI