Ataşehir escort Ankara escort
romabet romabet romabet
deneme bonusu veren siteler
escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

CHP İstanbul İl Sekreteri Soner Özimer: “Biz Kazanacağız!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Sekreteri Soner Özimer, Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan “Bize Emanet” belgesel gösterimine katılarak anlamlı bir programa imza attı.
 Tarih: 23-01-2026 19:42:27
CHP İstanbul İl Sekreteri Soner Özimer: “Biz Kazanacağız!”

Özimer, belgesel kapsamında Beyoğlu’nun ve partinin öz evladı İnan Güney’in mücadelesini, sevenlerinden ve ailesinden dinlediklerini ifade etti. Duygusal anların yaşandığı programda, dayanışma ve birlik mesajları ön plana çıktı.

Silivri’den Gelen Mektup Duygulandırdı

Programda ayrıca, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’li Aykut Erdoğdu’nun, yine Silivri’de tutuklu bulunan yol arkadaşı İnan Güney’e yazdığı mektup Soner Özimer tarafından okundu. Mektup salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Okunan mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Eğer;
hak haksızlıktan yüce,
sevgi nefretten üstün,
aydınlık karanlıktan güçlüyse,
çaresi yok usta
biz kazanacağız!”

Dayanışma ve Mücadele Mesajı

Soner Özimer, programın ardından yaptığı değerlendirmede, CHP’nin her koşulda demokrasi, adalet ve özgürlük mücadelesini sürdüreceğini vurguladı. Özimer, partililer arasındaki dayanışmanın güçlenerek devam edeceğini belirtti.

“Bize Emanet” belgeselinin, hem Beyoğlu örgütü hem de partililer için büyük anlam taşıdığını ifade eden Özimer, mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI